Unde mergem la schi când suntem cazați la Hotel Relax?

3 centre de schi aproape de hotelul nostru

Stațiunea Sovata din județul Mureș, cunoscută de mulți mai ales datorită Lacului Ursu și peisajelor sale spectaculoase, reprezintă o destinație magică și în sezonul de iarnă. Stațiunea balneară atrage vizitatori dornici să se bucure de atmosfera liniștită și de tratamentele specializate, dar și familii și grupuri care doresc să experimenteze distracția pe pârtiile de schi din apropiere.

Hotel Relax, situat în Sovata Băi, la doar 5-10 minute de Lacul Ursu, oferă cazare confortabilă și o gamă variată de facilități, fiind locul perfect pentru a vă bucura de sejurul vostru iarnă. Hotelul are un design deosebit care îmbină stilul clasic cu cel rustic bavarez. Cu 22 de camere, restaurant, bar, wellness și facilități ample, hotelul nostru oferă o experiență deosebită pentru toți oaspeții săi.

Indiferent dacă alegeți să vă relaxați în spațiile comune primitoare sau să vă bucurați de intimitatea camerei voastre, Hotelul Relax promite să fie un refugiu perfect în mijlocul naturii.

Posibilități de schiat aproape de Hotel Relax

Pentru pasionații de schi cazați la hotelul nostru, opțiunile pentru aventuri pe zăpadă sunt la doar o scurtă distanță. Indiferent dacă sunteți schiori experimentați, sau sunteți în căutarea unei pârtii mai ușoare în apropiere pentru a vă pune pe schiuri pentru prima dată, sigur veți găsi pârtia potrivită la Sovata ori în apropiere.

Iată câte o scurtă prezentare a pârtiilor din apropierea hotelului nostru, fiecare oferind o experiență unică. Pentru cei cazați la Hotelul Relax, bucuriile iernii nu se opresc doar la atmosfera caldă și primitoare din interiorul hotelului. În apropiere, se află mai multe pârtii de schi care vor satisface atât începătorii, cât și schiorii experimentați.

Așadar, dacă ne vizitați cu familia ori cu prietenii sau colegii de lucru, puteți alege dintre următoarele pârtii din apropiere:

1. Pârtia de schi din Sovata

Situată la câțiva kilometri de stațiunea balneară, pârtia din Sovata este singura pârtie în județul Mureș. La doar 16.7 km și 35 de minute de Hotelul Relax, aceasta oferă două trasee adaptate tuturor nivelurilor de experiență. Pârtia Aluniș, de dificultate medie, se întinde pe 1100 de metri, cu o diferență de nivel de 350 de metri, și dispune de telescaun. Pârtia Aluniș 2, destinată începătorilor, are o lungime de 300 de metri, o diferență de nivel de 30 de metri și instalație teleschi. Programul de funcționare (conform ultimelor noastre date) este sâmbătă și duminică între orele 10:00-17:00, program ce se poate schimba în funcție de condiții meteo, iar informațiile utile cu privire la vreme, program și multe altele sunt în mod regulat actualizate pe pagina de Facebook Pârtie Schi - Sovata.

2. Pârtiile Bogdan

La 26.8 km și aproximativ 32 de minute de Hotelul Relax (în direcția Gheorgheni), pârtiile Bogdan oferă o varietate de trasee potrivite pentru toate nivelurile de experiență. Pârtia 1 este destinată schiorilor avansați și este de dificultate grea, având o lungime de 760 de metri, o altitudine de plecare de 1211 metri și instalație teleschi cu disc. Pârtia 2, cu dificultate medie, este potrivită pentru începători, având o lungime de 560 de metri, o altitudine de plecare de 1211 metri și instalație teleschi cu disc. Pârtia 2A servește ca un drum de legătură, fiind perfectă pentru începătorii care caută o pârtie ușoară, are o lungime de 850 de metri, o altitudine de plecare de 1131 de metri, și dispune de zăpadă artificială. Puteți verifica informații despre funcționare, program și condiții meteorologice pe site-ul oficial al Centrului de Schi și Agrement Bogdan, unde se afișează toate informațiile utile pentru schiori.

3. Pârtia de schi Havas Bucsin

Situată la 30.9 km și aproximativ 36 de minute de Hotelul Relax (în direcția Gheorgheni),  pârtia de schi Havas Bucsin oferă două trasee distincte, adaptate pentru schiorii de toate nivelurile. Pârtia de 1200 de metri este potrivită pentru cei care doresc o coborâre mai lungă, în timp ce cea de 400 de metri este ideală pentru cei care își doresc trasee mai scurte și plăcute. Dificultatea medie face ca această pârtie să fie perfectă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Instalația teleschi asigură acces ușor la partea superioară a pârtiilor. Informații detaliate sunt disponibile pe pagina web oficială a pârtiei Havas Bucsin.

 

La Hotelul Relax, ne-am propus să vă oferim o experiență completă de iarnă. Cazare confortabilă, mâncare delicioasă și facilități de wellness vă așteaptă pentru a vă face sejurul memorabil. Indiferent dacă sunteți în căutare de aventuri pe schi sau doar de relaxare într-un peisaj de poveste, Hotelul Relax este alegerea perfectă.

Vă invităm să ne fiți oaspeți și să vă bucurați de farmecul iernii la Sovata. Rezervați acum și creați amintiri de neuitat alături de cei dragi!